26. Gün Sultan Menüsü Fırında Mantarlı Tavuk

 26. Gün Sultan Menüsü Fırında Mantarlı Tavuk

 26. Gün Sultan Menüsü Fırında Mantarlı Tavuk


- 4 Adet Tavuk But
- 2 Adet Soğan
- 10-15 Adet Mantar
- 1 Adet Havuç
- 2 Diş Sarımsak
- 1 Tatlı Kaşığı Soya Sosu
- Zeytinyağı
- Karabiber
- TUZOTUZ

HAZIRLANIŞI

Tepsinizi yağlayın. İyice yıkadığınız tavuk butları tepsiye alın, havuç ve soğanları iri iri doğrayıp ekleyin. Mantarlarınızı yıkayıp temizledikten sonra bütün olarak tepsiye alın. Baharatları, sarımsakları, dilerseniz birkaç tam biberiyeyi ve soya sosu ekleyip tepsinin üzerini folyo ile kapatın. Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 35-40 dk. Pişirin.

Afiyet Olsun...
 


 

Günün Tuzlu Deyimi ; " Ekmeğinin Tuzu Olmamak "
Anlamı; Hali Vakti Yerinde Olmayan, Zor Durumda Kalanlar İçin Söylenir.

Bugün Doğan Bebeklere İsim Önerisi ;
 
Kız ; Ada
Erkek ; Ata

#fırındatavuk #mantarlıtavuk #fırındamantarlıtavuk #TUZ #TUZO #TUZOTUZ #iftaryemekleri #hoşgeldinramazan

 

8 10
Takipte Kalın
FacebookTwitterinstagrampinterestTumblrGoogle +
Merkez
Kızılırmak Caddesi No:4/2 Bakanlıklar/ANKARA
Fabrika
Kuşça Mahallesi Cihanbeyli Küme Evleri No:76 Cihanbeyli/KONYA
Ankara Web Tasarım