Hayat tuzla tatlı!
Hastalığın tadı nasıl diye sorsak, yanıtı tuzsuzdur. Dünyanın en iyi şeflerinin elinden çıksa bile hastane yemeği, tuzsuz olduğundan maalesef tatsızdır. Sağlığımızı kaybetmemek ve yaşam boyunca tuzdan mahrum kalmamak için tuzu ölçülü tüketmeli ve en sağlıklısını bulup soframıza getirmeliyiz. Çünkü seçtiğimiz tuz, neredeyse yediğimiz her şey demektir. Kahvaltıdan akşam yemeğine, salatadan eriğe, çekirdekten ekmeğe varana kadar yediğimiz her şeyde var olan tuz, farkında olmasak da hayati bir seçimdir.
Tuzo, modern teknolojiyi kullanarak elde ettiği % 99.9 saf tuz ile sadece vücudunuzun ihtiyacı olan sodyum klorür ve iyottan oluşur. Türkiye’de uygulanan en çevreci ve modern üretim teknolojisi sayesinde, hiçbir katkı maddesi içermeden en saf haliyle sofranıza ulaşır.
Tuzo, sağlığınızı bilgiyle korumaya alır, hayatınızı tuzla tatlandırır.